Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2013 13:20 - За чашата и кафето!
Автор: chashi Категория: Други   
Прочетен: 437 Коментари: 0 Гласове:
0



Доста хора смятат, че кафето е вредно, защото съдържа кофеин. Тази мисъл принципно отдават на факта, че кафето пречи на спокойния сън. В известна степен са прави, но само когато се консумира безразборно. Но има и други, които не могат да стартират утрото си, без чаша от тази топла енергична напитка.

От друга страна, хората обикновено се основават на формата и размера на чашата за кафе, когато става въпрос за визия и удобство.
Кафе се сервира в различни чаши, като най-предпочитани са порцелановите чаши. Стандартната порцеланова чаша има възможността да събере до 250мл. кафе. Въпреки това, има и малки порцеланови чаши, които могат да поберат само 60 до 125 мл. кафе, а има и големи, които могат да поберат 600 мл. Тъй като кафе-лате има пенесто мляко, то трябва да бъде поставено в голяма чаша за кафе. Същото се отнася за капучиното и мокачиното, например, както и за виенското кафе.

Можете да изберете и да закупите отделно хартиени чаши за кафе, които също са доста практични, имайки предвид, че са и за еднократна употреба.  

 

Срещат се и чаши с двойно подсилени стени, които нямат дръжки, и се използват предимно за еспресо или капучино. Дебелината на чашата е с ключово значение, защото от нея зависи колко време напитката ви ще остане топла. Най-вероятно сте срещали дебелостенни бели чаши за кафе. Обикновено, кафето остава горещо в такива чаши докато се нахраните, например. Въпреки това, не се надявайте кафето да се задържи топло за дълго в евтина китайска чаша.

 

От личен опит ще споменем, че порцелановиte чаши sa страхотен by CouponDropDown" id="_GPLITA_0" style="text-decoration:underline" href="http://www.tshirtland.net/news/8/h1-style-text-align-center-strong-za-chashata-i-kafeto-strong-h1.html#">подарък. Освен, че приложението им е ежедневно, доста домакини ги ползват и за интериорна украса, а на пазара в момента се срещат множество колоритни чаши.

 

Можете да разгледате нашият асортимент от чаши със снимка ТУК или да направете чаша с лично Ваш дизайн ТОЧНО ТУК.

 

image


Тагове:   чаши,   чаша,   Chashi,   chasha,   чаша снимка,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chashi
Категория: Други
Прочетен: 9678
Постинги: 5
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930